5 Rutes, 15 km de diversió, 17 activitats i 1 audioaventura per a famílies exploradores

petits camaleons

Us proposem 5 rutes temàtiques que es desenvolupen per tota la ciutat, us animeu? Més de 15 km de diversió en família!

Descobrireu llocs emblemàtics, edificis modernistes, museus i els espais verds de Sant Cugat. Les rutes estan pensades per a fer-se en diferents dies i alguns dels espais que es poden visitar són de pagament i altres, només poden observar-se des de fora.

Et suggerim que et dirigeixis a l’Oficina de Turisme i allí et podràs equipar per a gaudir de l’aventura de manera gratuïta.  Porta amb tu un mòbil smartphone per a descarregar-te els àudios i viure un viatge d’aventura per la ciutat, on tu decidiràs quin serà el final de la història. A més, et proporcionarem uns prismàtics, un llapis, un mapa i el quadern de les Famílies exploradores perquè siguis el millor explorador.

Audioaventura

Olivia Odó és l’encarregada de mostrar-vos el sant Cugat més intrèpid i divertit, per a fer-ho us proposa que sigueu vosaltres els que trieu quina ruta voleu seguir.
Ella us durà fins als indrets més emblemàtics de Sant Cugat mentre us explica com es van conèixer en Joan i la Marieta: Una història plena de cultura popular, llegendes i històries màgiques, on vosaltres decidireu com descobrir. Un “tria la teva aventura” en format àudio.

Rutes per a famílies exploradores

Ruta vermella – El Modernisme

La primera ruta cercarà el Modernisme divers de la ciutat amb els nens de manera didàctica i divertida visitant el Mercat Vell, el Museu Celler Modernista i la Casa Armet.

Celler modernista

Ruta taronja – Els Museus

Amb la segona ruta visitaràs els espais de cultura i museístics de la ciutat, tals com: Museu del Monestir, la Casa- Museu Cal Gerrer, el Museu Celler Modernista, el Museu Grau Garriga i el Museu del Còmic
Casa Museu – Cal Gerrer. Marilyn Monroe

Ruta violeta – Viatge al passat

A la tercera proposta fareu un viatge al passat pels punts més emblemàtics de la ciutat, una nova forma de redescobrir espais. Visitareu el Museu del Monestir, la Casa- Museu Cal Gerrer, les voltes del c/Major, el Mercat Vell, el Pont de Can Vernet i Mercantic.
mercat vell

Ruta turquesa – Els indrets verds

La penúltima ruta tracta els espais verds de la ciutat dels parcs, tota una experiència per viure la natura en família. Podreu visitar els Jardins del Monestir, el Parc de Can Vernet, el Parc Turó Can Mates, el Parc Ramons Barnils, el Parc Arboretum, el Pi d’en Xandri, el Parc Pollancreda i el Parc Torrent Ferrusons.

rutes per collserola

Ruta blava – La Marató

Finalment, si no us decidiu i voleu visitar espais de tota mena, us hem preparat una superruta que engloba totes les anteriors. Amb aquesta podreu descobrir tots els espais més interessants i significatius de la ciutat.
monestir de sant cugat

On recollir el material?

A l’Oficina de Turisme podeu passar a buscar el material necessari per gaudir d’aquesta aventura. Us donarem un mapa, uns binocles un llapis i un quadern d’activitats. Ja ho teniu tot? Doncs som-hi.