TAN A PROP I TAN DIFERENT

La ciutat de Sant Cugat, a nom茅s 25 km de Barcelona, 茅s el lloc ideal per si busques una estada plena d鈥檈xperi猫ncies culturals, d鈥檕ci i de natura sense aglomeracions, des d鈥檕n podr脿s gaudir de la Ciutat Comtal i de la prov铆ncia.

Autopista

Sant Cugat est脿 molt ben connectada per carretera. Les principals vies d鈥檃cc茅s s贸n aquestes:

  • AP-7: Sud Barcelona – Tarragona – Castell贸 – Val猫ncia.
  • AP-7: Nord Girona – Fran莽a.
  • AP-2: Barcelona – Lleida – Saragossa.
  • C16, E9: T煤nels de Vallvidrera, directe a Barcelona en 10 minuts.
  • Carretera de la Rabassada i la de Vallvidrera, des de Barcelona.

On aparcar a Sant Cugat

Renfe Rodalies Sant CugatSant Cugat est脿 ben connectada per transport p煤blic amb les poblacions de l鈥檈ntorn, tant per tren, com per autobusos interurbans.
Rodalies RENFE t茅 una parada a la ciutat, i a trav茅s de la l铆nia R8 es connecta amb les estacions internacionals de Sants i de Fran莽a.

M茅s informaci贸

Tren FGC

Diferents l铆nies de ferrocarril d鈥橣GC (S1, S2, S5 i S55) apropen Barcelona i Sant Cugat, amb parada a les principals estacions de Barcelona.
El trajecte Barcelona – Sant Cugat t茅 una durada d鈥檜ns 20 minuts.
Consulteu-ne els horaris:

M茅s informaci贸

Aeropuerto de barcelonaL鈥檃eroport de Barcelona est脿 situat a 26 km (uns 30聽minuts en cotxe) i ofereix tot tipus de connexions nacionals i internacionals.
El servei de transport a l鈥檃eroport es pot fer mitjan莽ant taxi o a trav茅s del transport p煤blic des de la ciutat de Barcelona. L鈥橝eroport de Girona – Costa Brava 茅s a 87 km i es troba a menys d鈥檜na hora per autopista.

Aer. Barcelona
Aeroport Girona聽

port de BarcelonaBarcelona compta amb un dels ports de creuers internacionals m茅s importants聽del m贸n. Des del centre de la Ciutat Comtal, en pocs minuts s鈥檃rriba a Sant Cugat.

M茅s informaci贸
com arribar-hi a sant cugat