A SANT CUGAT ENS AGRADA CAMINAR I EL TRANSPORT ECO

No ho dubtis, per moure’t per Sant Cugat la millor opció és fer-ho caminant o en bicicleta. I si t’has de desplaçar a algun dels barris de muntanya o més allunyats del centre pots anar-hi en transport públic.

El centre de Sant Cugat a peu

A peu

El centre de Sant Cugat és per als vianants, on pots gaudir de l’oferta cultural, gastronòmica i d’oci sense el trànsit de vehicles.

ESTACIÓ DE FGC DE SANT CUGAT

En ferrocarril

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) tenen nou estacions al municipi: La Floresta, Valldoreix, Sant Cugat, Volpelleres, Sant Joan, Mira-sol i Hospital General. La línia Barcelona–Vallès (S1, S2, S5 i S55), funciona amb la fluïdesa d’un metro. fgc.cat.

En bicicleta per Sant Cugat

En bicicleta

L’orografia plana, sobretot al centre, i l’existència de més de 30 km de carrils bici fan que puguis desplaçar-te sense gaire dificultat i en pocs minuts. Descarrega’t el plànol de butxaca dels carrils bici.

Parada de bus Sant Cugat

En autobús

La xarxa d’autobusos fa diferents recorreguts per les diferents zones de la ciutat. Pots consultar-ne els horaris a santqbus.santcugat.cat.

Taxis a Sant Cugat.

En taxi

Diverses emissores de radiotaxi operen a tota la zona de l’àrea metropolitana de Barcelona. A Sant Cugat té la seu una empresa:

Ràdio Taxi Sant Cugat
Tel.: +(34) 935 894 422
+(34) 936 741 111
reservas@radiotaxisantcugat.com

Existeixen sis parades de taxi situades al costat del CAP Sant Cugat (carrer de la Mina), l’estació FGC Sant Cugat (carrer Andana), l’estació FGC Valldoreix (carrer Església), l’AC HOTEL (plaça Xavier Cugat), al carrer Cèsar Martinell i l’Hospital General de Catalunya.