MERCANTIC, MERCAT PERMANENT D’ANTIQUARIS I BROCANTERS

Mercantic és una petita vila vintage de brocanters, antiquaris, artesans i artistes on cada dia passen coses diferents. És un referent a Europa per als amants del col·leccionisme i la decoració.

Mercantic acull uns cent comerciants agrupats en una superfície d’uns 15.000 m2, distribuïts entre la coneguda Nau Central i la zona de les Casetes, totes de fusta de diferents colors. A la sala El Siglo se celebren dissabtes i diumenges concerts de música en viu. I a la llibreria, del mateix nom, s’exposen més de 100.000 volums i constitueix la llibreria de vell més gran de l’Estat. La Puntual és  un centre artístic per a joves talents que exposen les seves obres i realitzen tallers creatius. Mercantic ofereix diferents espais gastronòmics i per a esdeveniments.

 Mercantic Nave central
0
Metres quadrats
0
Comerços
0
Visitants setmanals

SUGGERIMENTS

  • Mercat Setmanal. Cada cap de setmana s’amplia l’oferta d’expositors i és el moment de conèixer el clàssic concert-vermut dels dissabtes i diumenges de la sala El Siglo, i també el Food Market, que acull una interessant oferta gastronòmica amb Food Trucks.
  • La Descarregada. Cada primer diumenge de mes, al matí, Mercantic es converteix en un gran mercat de llibres, discos, roba de segona mà i objectes curiosos. Els altres diumenges del mes podreu trobar el sunday market, tota una experiència.
  • Consulta la web de Mercantic i les xarxes socials per conèixer les diferents activitats programades.
 Mercantic LLibreria El Siglo

COM ARRIBAR A MERCANTIC?

La millor manera de venir a Mercantic és amb els FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya). Pots agafar la línia S2 o la S55, baixa a l’estació Volpelleres i  després de 5 minuts caminant arribaràs a Mercantic.
L’adreça exacte és:
Av Rius i Taulet 120
08173 Sant Cugat del Valles
info@mercantic.com T: +34 93 674 49 50
Consulta al mapa la ubicació i com arribar a Sant Cugat

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

MERCANTIC SANT CUGAT HORARI

Nau Central
De dimarts a divendres de 10 h 19 h
Dissabte i diumenge de 10 h a 15 h.

Casetes exteriors
Dissabtes i diumenges de 10 h a 15 h.

Si ens visites els diumenges, recorda que cal pagar 2 € si vens d’11 a 14 h. Si vens abans o després, l’entrada és gratuïta! Els nens fins als 12 anys no paguen. Persones amb diversitat funcional més acompanyant tampoc paguen. I la resta de dies, de dimarts a dissabte, és gratuït.

ON APARCAR A MERCANTIC?

Hi ha una zona d’aparcament a prop de Mercantic. Disposeu d’un pàrquing al costat, al carrer Antoni Bell, amb 2 hores gratuïtes dissabte i diumenge gratuït de 9:30h a 17:30h. Els dies feiners hi ha aparcament disponible dins del recinte en l’horari d’obertura.
Si us plau, no aparqueu sobre les voreres ni en doble fila. Recordeu que la millor manera i la més sostenible de venir a Mercantic és amb els FGC,  Línies S2 i S55 estació Volpelleras.

On aparcar a Mercantic

MERCANTIC SANT CUGAT RESTAURANTS

Gaudeix de la gastronomia de Mercantic en els seus restaurants que t’ofereixen cuina de mercat, healthy food street food. El cap de setmana a Mercantic és  l’hora del bon vermut i de las nits de copes.

Consulta els horaris dels espais gastronòmics i culturals al web de Mercantic