Les baixes temperatures, les llums nadalenques il·luminant els carrers i els vianants abrigats ens indiquen, un any més, que ja és Nadal a Sant Cugat.

L’encesa de l’enllumenat nadalenc va donar el tret de sortida a la campanya d’un Nadal màgic, que recordarem sempre.

Nadal a Sant Cugat, amb unes 200 activitats

Unes 200 activitats, de l’1 de desembre de 202 al 5 de gener de 2024, amb més de 50 entitats organitzadores.

No hi faltaran, l’encesa de llums el dia 1 de desembre, la 21a edició de l’espectacle Pedra i Sang, el Quinto de Nadal, el Concert de valsos i danses de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat o les Nadales al carrer.

Trobareu molta més informació sobre les activitats proposades al  web de l’Ajuntament de Sant Cugat.

També et pots descarregar l’App i portar Nadal a la butxaca.

Aquí descobrireu tota la programació d’activitats i propostes per dies, no us ho perdeu!

Nadal a Sant Cugat

Pedra i Sang

Celebrem la XXI Edició de Pedra i Sang que tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre a la Sala Capitular del Monestir de Sant Cugat.

No et perdis la tragicomèdia musical que ens transporta a la nit de Nadal del 1350, revivint l’assassinat de l’abat Biure. Una experiència única amb la participació d’Amics de Pedra i Sang, amb text de Josep M. Jaumà, música de Joan Alavedra i sota la direcció de Martina Vilarasau.

Les entrades tenen un cost de 15 € i es poden adquirir a través de www.pedraisang.cat. També disposem de venda presencial amb targeta de crèdit/dèbit a l’Oficina de Turisme situada a la plaça d’Octavià, 10, tots els dimarts i dijous, a partir del 5 de desembre, de 10 a 14 hores.

Ambaixadors reials

Entre els dies 2 i 4 de gener, tens l’oportunitat de lliurar la teva carta als Ambaixadors Reials, els quals t’estaran esperant al Claustre del Monestir. De 15 a 16 hores, el campament estarà adaptat per a infants amb TEA (Trastorn de l’Espectre de l’Autisme) i altres grups amb necessitats especials. Només has de reservar la teva cita aquí a partir del 21 de desembre a les 15 hores.

Arribada dels Reis a Sant Cugat

El divendres 5 de gener, a les 18 h, Els Reis d’Orient han decidit canviar el recorregut de la cavalcada a Sant Cugat per al 2024. Aquest any, arribaran al Teatre-Auditori sense helicòpter, presentant un espectacle únic a la plaça de Victòria dels Àngels. La cavalcada finalitzarà al Monestir, i a la plaça de l’Ú d’Octubre els Reis destaparan les seves identitats per fer l’adoració. Els qui vulguin lliurar les cartes ho podran fer a la plaça de l’Om després de l’adoració. Així, Melcior, Gaspar i Baltasar han optat per no començar al Monestir aquest any.

També es tornaran a fer les cavalcades als barris de Mira-sol (plaça de l’Estació), la Floresta (plaça Miquel Ros) i a les Planes (plaça del Coll de la Creu d’en Blau). No us ho perdeu!

Nadal a Sant Cugat

Agafa el trenet de Nadal de Sant Cugat

Amb parada a la plaça Octavià, serà un any més un dels grans reclams per als més petits del 2 de desembre al 4 de gener. Per accedir al Trenet, caldrà un tiquet de compra establiment de Sant Cugat, de mínim 5 €.

Parades:
Parada principal a la plaça d’Octavià.

Segona parada al Mercat de Torreblanca (divendres a la tarda i dissabte al matí)

Horaris
Matí: d’11 a 14:30 h (darrera sortida a les 14 h)
Tarda: de 17 a 20:30 h (darrera sortida a les 20 h)

Laborables
Del 4 de desembre al 4 de gener, trenet circula només tarda
El 22, 27 i 29 de desembre, i 2 i 3 de gener, trenet circula matí i tarda

Cap de setmana i festius: matí i tarda
El 24 i 31 de desembre, trenet circula només matí

El trenet no circula els dies: 25 i 26 de desembre, i 1 de gener

Entrada
L’entrada es realitzarà mitjançant la presentació d’un tiquet de compra d’un valor de 5 € de qualsevol comerç de Sant Cugat, per a cada persona. Els nens i nenes acompanyats, tindran accés gratuït.

Trenet_Nadal

I no oblideu compartir el vostre Nadal a les xarxes socials amb l’etiqueta #nadalstc!

Bon Nadal i bona entrada d’any!