Venda d’entrades de visites guiades i audioguia

Recordeu que l’entrada al Claustre i a l’Església del Monestir de Sant Cugat és GRATUÏTA (respecteu l’espai de culte). Consulteu els horaris

Venda d'entrades al Monestir de Sant Cugat

El Monestir més poderós del Comtat de Barcelona

8 €

Visita guiada molt completa que et permetrà conèixer la importància històrica del Monestir en la història de la Catalunya medieval.

Dissabtes a les 10 h

Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Audioguia:
Conjunt Monàstic i Claustre Romànic

6 €

Gaudeix del Monestir al complet i al teu ritme amb aquesta audioguia de dos recorreguts. Amb Sent la veu del Monestir coneixeràs la història i l’arquitectura de tot el conjunt monumental i, amb El llibre de pedra medieval descobriràs els magnífics relats dels capitells romànics del Claustre. 

Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Recorregut guiat
Camí de Sant Jaume, tram Sant Cugat

Gratuït

Celebra Sant Jaume amb una ruta guiada pel Camí de Sant Jaume de Sant Cugat, descobrint llocs emblemàtics com el Monestir i el Pi d’En Xandri, amb l’historiador Dr. Jorge Rodríguez Ariza.

Experiències i plans

Venda d'entrades GIRONA I SANT CUGAT

Sant Cugat i Girona, ruta del mestre Arnau Cadell

Des de 385 €

Quatre dies i tres nits.

Descobreix Girona i Sant Cugat seguint l’obra del mestre escultor Arnau Cadell.  Visita dues obres mestres: el claustre de la Catedral de Girona i el claustre del Monestir de Sant Cugat, i molt més!

Venda d'entrades visita al claustre del Monestir de Sant Cugat

Sant Cugat diversa, natural i cultural

Des de 285 €

Tres dies i dos nits.

Gaudeix en família del ric patrimoni de Sant Cugat i descobreix els horts i productes ecològics dels productors locals. Sempre acompanyats d’un expert.

Venda d'entrades Vermut a Mercantic

El vermut més musical, Sant Cugat artesanal

Des de 79 €

Un dia. 

Gaudeix de la música, les antiguitats, l’art i la gastronomia en l’entorn únic de Mercantic. T’hem preparat tot un dia ple de sorpreses.

Marxandatge i Guia del Monestir de Sant Cugat, ho trobaràs a la botiga física del Monestir i l’Oficina de Turisme

 guia del Monestir de Sant Cugat

Guia del Monestir

Si vols conèixer tots els secrets, les històries i la fascinant arquitectura de la joia patrimonial de Sant Cugat, et recomanem la guia actualitzada del Monestir. Podràs comprar aquests productes a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat i al mateix Monestir de Sant Cugat.

marxandatge del Monestir de Sant Cugat

Marxandatge del Monestir

Vols portar al Monestir i el seu magnífic patrimoni sempre amb tu? Amb aquests elements de marxandatge que et proposem, podràs portar el símbol de la nostra ciutat. Podràs comprar aquests productes a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat i al mateix Monestir de Sant Cugat.