For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

VOLEU RODAR A SANT CUGAT?

City of Film és un servei de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès amb l’objectiu de promocionar la ciutat com a escenari idoni per acollir rodatges de produccions audiovisuals, assistir a productores i professionals que escullin Sant Cugat per dur a terme els seus projectes, donar suport al sector audiovisual català i estimular la inversió i el desenvolupament local.

Informació pràctica per fer el vostre rodatge a Sant Cugat

Donem a conèixer a empreses i professionals la normativa per a rodar a Sant Cugat del Vallès. En els apartats següents es detallen algunes qüestions rellevants sobre les condicions generals de rodatge en diferents espais i infraestructures de la ciutat i tipus de permisos que es poden sol·licitar en cada cas.

Trobaràs tota la informació que necessites en aquests enllaços:

  • Permís de rodatge. Aquí trobaràs la informació per tramitar els permisos que necessites per rodar a la ciutat.
  • Ordenances municipals. Coneix la normativa que s’ha de respectar perquè tot vagi rodat.
  • Llistat de carrers. Per a les actuacions als carrers de Valldoreix, cal dirigir la sol·licitud a l’EMD de Valldoreix (www.valldoreix.cat).
  • Localitzacions. Directori de diferents localitzacions públiques i privades de Catalunya, només has de seleccionar la localitat de Sant Cugat del Vallès. En cadascuna de les fitxes hi ha les dades de contacte de la persona o l’entitat que gestiona els rodatges.

Per què triar Sant Cugat per dur a terme el vostre projecte?

Sant Cugat del Vallès és escollit habitualment com a escenari de molts rodatges. Entre 2019 i 2021, es van rebre nombroses sol·licituds per venir a enregistrar al nostre municipi (per part de productores de cine, publicitat i televisió). Tant és així que, Sant Cugat gaudeix d’una tradició consolidada dins la indústria audiovisual. Som la tercera ciutat del país que aporta més localitzacions per a filmacions, més de 80 localitzacions anuals.

Entre la riquesa dels nostres espais, les productores se senten cada cop més atretes pel nucli medieval, edificis emblemàtics, l’entorn natural de Collserola i els nostres parcs urbans o l’ampli ventall de mercats, establiments i cases particulars. Sant Cugat està adherida a la Catalunya Film Commission i la seva xarxa de recursos tècnics i humans. Comptem també amb el suport i el talent sortint d’institucions acadèmiques properes, com són l’ESCAC de Terrassa, la UAB de Bellaterra i la ECIB l’Escola de cinema de Barcelona.

Finalment, la bona combinació entre l’oferta cultural, natural i la connectivitat amb Barcelona i el país, fan de Sant Cugat un lloc privilegiat per a la realització de rodatge.

Per a més informació contacta amb l’Oficina de Turisme de Sant Cugat

  • Adreça: plaça d’Octavià, 10
  • Tel. 936 759 952
  • WhatsApp: 646 68 68 77
  • email: turisme@santcugat.cat