Rutes per a famílies exploradores 

5 Rutes, 15 km de diversió i 17 activitats

Us proposem 5 rutes temàtiques que s’escampen per tota la vila, us animeu? Més de 15 km de diversió en família!
Descobrireu llocs emblemàtics, el modernisme, els museus i els espais verds de Sant Cugat. Les rutes estan pensades per fer-se en diferents dies i  alguns dels espais que es poden visitar són de pagament  i altres, només poden observar-se des de fora.
Per començar l’aventura és necessari que us equipeu amb uns binocles, un llapis,  un mapa i el quadern de les Famílies exploradores. Tot el material us el donaran, de manera gratuïta, a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat.
fam exploradores

Ruta vermella – El Modernisme

La primera ruta cercarà el Modernisme divers de la ciutat amb els nens de manera didàctica i divertida visitant el Mercat Vell, el Museu Celler Modernista i la Casa Armet.

Casa Museu – Cal Gerrer. Marilyn Monroe

Ruta taronja – Els Museus

Amb la segona ruta visitaràs els espais de cultura i museístics de la ciutat, tals com: Museu del Monestir, la Casa- Museu Cal Gerrer, el Museu Celler Modernista, el Museu Grau Garriga i el Museu del Còmic
Casa Museu – Cal Gerrer. Marilyn Monroe

Ruta violeta – Viatge al passat

A la tercera proposta fareu un viatge al passat pels punts més emblemàtics de la ciutat, una nova forma de redescobrir espais. Visitareu el Museu del Monestir, la Casa- Museu Cal Gerrer, les voltes del c/Major, el Mercat Vell, el Pont de Can Vernet i Mercantic.
Casa Museu – Cal Gerrer. Marilyn Monroe

Ruta turquesa – Els indrets verds

La penúltima ruta tracta els espais verds de la ciutat dels parcs, tota una experiència per viure la natura en família. Podreu visitar els Jardins del Monestir, el Parc de Can Vernet, el Parc Turó Can Mates, el Parc Ramons Barnils, el Parc Arboretum, el Pi d’en Xandri, el Parc Pollancreda i el Parc Torrent Ferrusons.

Casa Museu – Cal Gerrer. Marilyn Monroe

Ruta blava – La Marató

Finalment, si no us decidiu i voleu visitar espais de tota mena, us hem preparat una superruta que engloba totes les anteriors. Amb aquesta podreu descobrir tots els espais més interessants i significatius de la ciutat.
Casa Museu – Cal Gerrer. Marilyn Monroe

On recollir el material?

A l’Oficina de Turisme podeu passar a buscar el material necessari per gaudir d’aquesta aventura. Us donarem un mapa, uns binocles un llapis i un quadern d’activitats. Ja ho teniu tot? Doncs som-hi.

Descarrega el mapa
Descarrega el quadern