Gaudeix d’un dia a Sant Cugat al 100%

Si tens tot un dia per gaudir de la ciutat, t’hem preparat una jornada molt completa amb visites i activitats. Això sí, és un dia al 100%.

Plaça Octavia Sant Cugat

0 h
Esport a l’aire lliure

I si comencem el dia fent esport en un entorn natural privilegiat? Pots triar entre un ampli ventall d’activitats: practicar el golf, passejar en bicicleta, fer senderisme per Collserola o fer jòguing en algun dels parcs urbans d’aquesta ciutat verda, que disposa d’un arbre per cada dos habitants.

Mercantic Sant Cugat

0 h
Mercantic

Mercantic és un espai original i únic dedicat a la compra i venda de mobles i antiguitats. Podràs trobar-hi un centenar de comerciants, entre antiquaris, brocanters, artesans i col·leccionistes. A més, ofereix espais per a la creació artística, la gastronomia i la realització d’esdeveniments.

Un dia a Sant Cugat - Claustre Monestir

0 h
Visita al Monestir

Del passeig entre antiquaris i brocanters a la visita al Monestir de Sant Cugat,
el tresor de la ciutat. Fundat al segle IX, està format pel magnífic Claustre, l’Església, el Palau Abacial i un monumental conjunt arquitectònic. És un dels majors exponents de l’art medieval català.

Restaurant en Sant Cugat

0 h
Tasta la nostra cuina

Ha arribat l’hora d’acostar-te al món dels sabors. Passejar pel cor de Sant Cugat per buscar un lloc on menjar i beure serà un plaer. Pots escollir tastar des de cuina internacional fins a un plat tradicional elaborat amb productes de proximitat d’alta qualitat.

Camí de Can Borrell

0 h
El camí de Can Borrell

Després d’un dinar saludable, no hi ha res millor que una bona passejada. Molt a prop del nucli antic trobaràs el punt de sortida del camí de Can Borrell. Endinsa’t al Parc Natural de Collserola, el parc metropolità més gran del país, amb una superfície de més de 8.000 hectàrees.

Sant Cugat Centre

0 h
Anar a comprar al centre

Comprar sempre ve de gust. L’entramat de carrers, carrerons i places és ple de botigues de roba, objectes per a la llar, queviures… amb una decoració que mostra un interiorisme pioner i colorista. Unes hores de compres de productes de qualitat i amb tracte de proximitat.

Teatre-Auditori Sant Cugat

0 h
Nit d’espectacle

Res millor per abaixar el teló del dia que gaudir d’un bon espectacle al Teatre-Auditori. Pots reservar-hi la teva butaca per sentir bona música o mirar un gran espectacle de teatre i dansa. A la nit, la millor cultura arriba al cor de la ciutat i la il·lumina.

MÉS INFORMACIÓ

Plaça d’Octavià, 10
Tel.: +(34) 936 759 952
turisme@santcugat.cat

DESCOBREIX SANT CUGAT EN 1 DIA

PLÀNOL TURÍSTIC