SANT CUGAT, SABER VIURE!

Diuen que a la nostra ciutat es viu bé. Anima’t a comprovar-ho tu mateix.
Si vens del centre de Barcelona, al cap de 20 minuts ja seràs a Sant Cugat, el ritme frenètic de la gran ciutat desapareixerà de seguida, i t’endinsaràs en l’amalgama de carrerons i comerços del nucli antic. Sense adonar-te’n s’obrirà davant teu la immensitat de la plaça d’Octavià, on hi ha l’imponent  Monestir de Sant Cugat.
Poques ciutats tenen a 10 minuts del centre un parc natural immens com el de Collserola, on podràs desconnectar, fer esport i oxigenar-te.
Si passes un temps amb nosaltres podràs descobrir indrets ben curiosos, com Mercantic, del qual dien que és com un vintage village, que combina un mercat d’antiguitats, objectes peculiars, gastronomia, disseny i espectacles. No et pots perdre l’exposició permanent de Marilyn Monroe a la Casa Museu – Cal Gerrer. Podràs visitar el Celler Modernista, l’espai gastronòmic El Mercat Vell i les galeries d’art, i també gaudiràs d’un munt d’activitats culturals i esportives que ofereix la ciutat. Tu esculls el temps que vols ser-hi i nosaltres t’ajudem a gaudir-lo.

Sant Cugat - Castellers
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
0
Habitants
0
Museus i galeries
0
Restaurants i botigues
0
Hectàrees de Parc Natural

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

0
Habitants
0
Museus i galeries
0
Restaurants i botigues
0
Ha de Parc Natural

DESCOBREIX SANT CUGAT EN…

Unes hores

No pots anar-te’n de la ciutat sense gaudir del conjunt monàstic i aturar-te a veure el millor claustre d’Europa.

1 dia

T’hem preparat un dia intens, una combinació perfecta de cultura, natura, gastronomia i compres. Un dia totalment aprofitat!

2 dies

Et proposem un primer dia de cultura, compres i gastronomia, i un segon dia d’esports a la natura, tu esculls: bicicleta, cavall o golf.

SANT CUGAT SOSTENIBLE

Si vols ser un viatger responsable, descarrega’t  el PDF adjunt amb els nou consells per pensar i actuar de forma sostenible.

Gaudeix de Sant Cugat, la ciutat verda per excel·lència, tasta la seva gastronomia i descobreix el seu comerç, deixant el mínim rastre pels seus carrers i espais verds.

mobilitat sostenible en bicileta