Vols tenir tota la informació sobre les millors activitats que es portaran a terme a Sant Cugat per Setmana Santa? Si la teva resposta és sí, aquest és el teu post. Una mica més a baix trobaràs tots els detalls de les millors propostes i activitats d’aquesta Setmana Santa una mica especial.T’hi esperem amb totes les mesures de seguretat i higiene.

Setmana Santa al Monestir de Sant Cugat

Descobreix la història del Monestir i els seus espais més desconeguts a través de dues visites guiades diferents i molt interessants. Per aquesta Setmana Santa podràs descobrir els entrellats del monument i la seva evolució històrica i arquitectònica.

Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona

Dissabtes,  a les  10 h

Els matins es converteixen en una visita exclusiva que et permetrà passejar pràcticament en solitari per l’interior del Monestir de Sant Cugat i de l’Església. Descobriràs la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu magnífic claustre, el més important d’Europa en escultura romànica.

Claustre del Monestir. Coneix les històries que amaguen els capitells

Diumenges,  a les 12  h

El Claustre  del Monestir de Sant Cugat és l’indret on les pedres parlen. La visita que proposem no té guions previs, només algunes regles de joc que, barrejades amb l’atzar i la improvisació del guia, generen una visita única a través de l’eix iconogràfic dels capitells del Claustre. És una visita que no es tornarà a repetir, serà exclusiva pel grup, perquè són els mateixos visitants els que marquen els temes que explicarà el guia.

Façana de l’església_Monestir de Sant Cugat

Un diumenge diferent a Mercantic per Setmana Santa

Un altre pla que no et pots perdre és un diumenge a Mercantic. Cada diumenge es realitza el Mercat de Brocanters  amb objectes de tota mena que et transportaran a dècades passades. També hi trobaràs actuacions musicals i una bona oferta gastronòmica.

Podràs descobrir un lloc molt especial i únic, una vila vintage on podràs comprar antiguitats, objectes curiosos i de col·leccionista, gaudir de la seva oferta gastronòmica, de les exposicions i de l’animació dels caps de setmana. Torna a gaudir dels mercats i descobrir tresors a Mercantic per Setmana Santa.

FOTO:MANÉ ESPINOSA. MERCANTIC

Fins aquí les propostes a realitzar aquests dies festius a la ciutat, esperem que gaudiu amb responsabilitat d’aquests dies de festa primaverals de Setmana Santa a Sant Cugat.