Ens espera una bona setmana gastronòmica a Sant Cugat i moltes coses més en la segona edició dels Tastets del Ve de Gust 2018,  que se celebra des del dissabte 26 de maig  fins al dissabte 2 de juny. Uns 40 comerços de Sant Cugat s’han sumat a aquesta iniciativa i ofereixen una variada degustació de tastets de la millor cuina a 2, 3 i 3,5 euros, gran qualitat a un bon preu.

La setmana enogastronòmica a Sant Cugat finalitza el dia que es realitza la ja tradicional Nit en Blanc. El 2 de juny, a partir de les cinc de la tarda, s’inicia aquesta gran festa del comerç. Les botigues estaran obertes fins a les dotze de la nit i es podrà gaudir d’un bon grapat d’activitats i sorpreses.

Consulteu tots els detalls al web tastets.santcugat.cat. A més també podreu votar el vostre tastet preferit i guanyar interessants premis.

Us fem un tast dels Tastets del programa

Dissabte, 26 de maig.

  • A la plaça Can Quitèria gaudirem de la jornada del vermut i de la cervesa artesana de diversos productors santcugatencs.
  • A la carpa de la plaça Quatre Cantons, en el marc de la Ciutat Europea de l’Esport, es realitzaran diverses xerrades relacionades amb l’alimentació i l’estil de vida saludable.

Dissabte, 2 de juny.

  • La Visita al Celler Modernista ens endinsarà en el  passat, present i futur del vi a Sant Cugat, comptarem amb la col·laboració dels professionals locals de Can Calopa, Vins Noé i Maius.  Degustarem alguns dels seus millors productes, acompanyats d’un tastet dels formatges del restaurant VdGust.
  • Un passeig pels comerços emblemàtics de Sant Cugat a càrrec de Museus de Sant Cugat. Una passejada per aquelles botigues, bars i restaurants més característics i representatius. L’activitat s’iniciarà a les 11 h del matí a l’Oficina de Turisme i inclourà, entre altres establiments, la Pastisseria Sàbat, el Restaurant La Plaça o el Bar Catalunya.

Descarrega’t el programa d’activitats

Descarrega’t el mapa 

Els Tastets del Ve de Gust està organitzat per l’Ajuntament mitjançant la Fundació Sant Cugat Actiu i compta amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç i el suport de la Diputació de Barcelona.