UNES HORES A SANT CUGAT, PATRIMONI I CULTURA

Si ets a la ciutat poc temps, no pots anar-te’n sense visitar el Monestir. Agafa perspectiva i admira el conjunt monàstic des de la gran plaça d’Octavià. Després apropa’t a l’Oficina de Turisme o al mateix Monestir, lloga l’audioguia i, al teu ritme, envolta’t d’històries, llegendes i curiositats. Si vols saber-ne més, el Monestir acull el Museu del Monestir, dedicat a la història del monument i dels benedictins.

Un altre espai essencial és Mercantic, una petita vila vintage de 15.000 m2  amb més de 100 comerços replets de brocanters, antiquaris, artesans i artistes on cada dia passen coses diferents. És un referent a Europa per als amants del col·leccionisme i la decoració. És un espai que no et pots perdre!

Si encara disposes de temps, tens diferents opcions molt a prop: pots visitar la Casa Museu-Cal Gerrer, que acull l’exposició de Marilyn Monroe, el Celler Modernista  o l’espai gastronòmic El Mercat Vell,o bé pots passejar per la zona de vianants, que està plena de botigues i restaurants.

La ciutat també t’ofereix altres opcions. Descarrega-te’n el fullet, que t’inspirarà per gaudir d’una tarda de natura, de botigues, de sabors o de cultura, segons el que prefereixis.

  • Clasutre monestir de Sant Cugat
  • Celler Modernista Sant Cugat.jpg
  • Teatre Auditori Sant Cugat

DESCOBREIX SANT CUGAT EN UNA TARDA

PLÀNOL TURÍSTIC DE SANT CUGAT