Sant Cugat és Zona 1, la mateixa tarifa que moure’t per Barcelona en metro

Trajecte de la línia Barcelona – Vallès

A la imatge podeu veure la línia Barcelona-Vallès. Des de Barcelona, totes les línies S fan parada a l’estació Sant Cugat, si vens a visitar el Monestir de Sant Cugat, aquesta és la teva parada. Si, en canvi, vols anar al Mercantic, has de baixar a Volpelleres, on arriben només les línies S2 i S6.

Mapa de la línia Barcelona – Vallès

Preus i horaris FGC línies S1, S2, S5, S6 i S7

Per tenir-ho tot a mà, aquí tens els horaris de les diferents línies de FGC, tant si vens de Barcelona com de Sabadell, Rubí, Universitat Autònoma o Terrassa. Com pots suposar, les freqüències des de Barcelona són altíssimes, cada 5 minuts passa un tren que et deixa a Sant Cugat en 15 o 20 minuts, depenent de l’estació en què l’agafis.

S1 iconaBarcelona-Pl. Catalunya Terrassa    S5 iconaBarcelona-Pl. Catalunya Sant Cugat     S7 iconaBarcelona-Pl. Catalunya Rubí

Descarrega’t els horaris de S1, S5 i S7

S2 iconaBarcelona-Pl. Catalunya Sabadell     S6 iconaBarcelona-Pl. Catalunya U. Autònoma

Descarrega’t els horaris de S2 i S6.

El títol de transport integrat que et recomanem utilitzar per a les teves visites a Sant Cugat és la T-Casual (11,35 €), és un títol unipersonal amb dret a transbord que compta amb 10 viatges integrats en tots els mitjans de transport. No és vàlid per a les estacions de metro Aeroport T1 i Aeroport T2 de la Línia 9 Sud. Pots consultar els preus sempre actualitzats a l’ATM. Per preus actualitzats de bitllets senzills consulta el web d’FGC.

  • Anada: 2,40 €
  • 2 viatges en 1: 4,80 €
  • 4 viatges en 1: 9,60 €

Puc pujar la bicicleta als vagons d’FGC?

Pels ciclistes i els que us agrada passejar en bici, recorda que pots pujar la teva bici al tren de forma gratuïta cada dia. Només has de tenir en compte l’ocupació dels trens, ja que el personal autoritzat podria variar aquestes condicions.

Puc portar animals domèstics al ferrocarril?

És permès portar animals domèstics de forma gratuïta. Els gossos han d’anar lligats i amb morrió, i els animals petits han de viatjar en gàbies o cistells. No poden ocupar un seient.

TOTA LA INFORMACIÓ ACTUALITZADA AL WEB D’FGC

Et deixem l’enllaç del web d’FGC per tota la informació actualitzada.