Festival Internacional de Música Angular presenta l’Angular Cambra

Del 7 al 9 de juliol arriba l’Angular Cambra, l’extensió cambrística del Festival Internacional de Música Angular, que se celebrarà en l’escenari de cambra més singular de la ciutat: el Claustre del Monestir i està organitzat per l’Ajuntament.

Una oportunitat per a talents emergents i artistes consagrats

L’Angular Cambra neix per potenciar la música de cambra, un estil de la clàssica que implica un alt nivell de virtuositat i exigència als intèrprets i pel qual, nombrosos compositors de tots els períodes han escrit meravelloses partitures. Constarà d’una programació d’artistes consagrats del bo i millor del panorama cambrístic del país, multipremiats i amb trajectòries internacionals. Com a gran NOVETAT, l’Angular Cambra fa una aposta pels talents emergents, músics joves que reuneixen qualitats fora de la norma, que realitzaran un petit concert prèviament. Així doncs, també suposarà una “pedrera de talent” pel Festival Internacional de Música Angular.

Programació d’Angular Cambra, el Festival de Música de Cambra de Sant Cugat

Divendres, 7 de juliol, a les 21.30: Trio Pedrell + els talents emergents Picón & Balcell.

Venda d’entrades a partir de l’1 de juny Preu: 15 € més despeses de gestió.

Al Claustre del Monestir, tindrà lloc un concert imperdible. L’Angular Cambra presenta el Trio Pedrell, integrat per Christian Torres al violí, Òscar Alabau al violoncel i Jordi Humet al piano. Aquest trio, format el 2012, ens ofereix una interpretació contemporània, honesta i apassionada de la música clàssica. Amb un repertori que abasta des del classicisme fins a obres actuals, han guanyat diversos premis i han actuat en sales de renom a Espanya, Alemanya i la Xina.

Presenten el programa: “JOVENTUT I MADURESA”

 • Franz Schubert. Sonatensatz D. 28 en Si b major.
 • Felip Pedrell. Nocturn núm. 1 op. 55 (Andante poco lento).
 • Claude Debussy. Trio en Sol major. Andantino con moto allegro – Scherzo: Moderato con allegro – Andante espressivo- Finale: Appassionato.

Els talents emergents Daniel Picón (viola) i Arnau Balcells (piano) oferiran un concert previ amb obres de Schubert i Toldrà.

Angular Cambra festival de musica de cambra TRIO PEDRELL

Trio Pedrell

Dissabte, 8 de juliol, a les 21.30 h: Soprano Laura Bassó & pianista Anna Crexells + els talents emergents Cirera & Balcells

Venda d’entrades a partir de l’1 de juny. Preu: 15 € més despeses de gestió

La santcugatenca Laura Bassó, soprano de gran talent, s’unirà a Anna Crexells, pianista acompanyant excepcional, per oferir una nit de música de cambra al Claustre del Monestir.

Laura Brasó és una cantant de destacada trajectòria, amb estudis realitzats amb Francesca Roig i al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha obtingut reconeixement en concursos i va ser finalista al Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas de Barcelona. Ha interpretat diversos rols operístics, com Frasquita a “Carmen” i Cherubino a “Le Nozze di Figaro”. Pròximament, destaquen els seus compromisos com Nella a “Gianni Schicchi” i Liu a “Turandot”.

Anna Crexells és una excel·lent pianista acompanyant, coneguda per la seva delicada musicalitat. Treballa amb teatres d’òpera internacionals i és pianista oficial del Concurs Internacional Tenor Viñas de Barcelona. Ha col·laborat amb reconeguts cantants com Jaume Aragall, Josep Carreras, Dolora Zajick i Teresa Berganza, entre d’altres.

Oferiran el programa “VIDA I MORT”

 • Rafael Gustavino Clavel del aire blanco – Ya me voy a retirar – Pampamapa.
 • Igor Stravinsky Tango.
 •  Ralph Vaughan Williams Vagabond- Silent Noon- Let beauty awake.
 • Georges Bizet “Ouverture” de l’òpera “Carmen” – “Comme autrefois”, de l’òpera “Les pêcheurs de perles”.
 • Giacomo PucciniDonde lieta uscì”, de l’òpera “La Bohème”.
 •  Wolfgang Korngold “Marietta‘s Lied”, de l’òpera “Die Tote Stadt”.

També podràs gaudir de l’actuació del duo Aniol Cirera (violoncel) i Arnau Balcells (piano), oferiran un concert previ amb obres de Bach, Cassadó i Van Goens

Angular Cambra festival de musica de cambra BRASO CRESELLS

Laura Bassó & Anna Crexells

Diumenge, 9 de juliol, a les 21.30 h: SenArts Wind Quintet + el talent emergent Ot Ortega Travé

Venda d’entrades a partir de l’1 de juny. Preu: 15 € més despeses de gestió

El quintet, format el 2022, ha obtingut reconeixement en diversos concursos internacionals, recentment ha guanyat el 2n premi del prestigiós concurs Carl Nielsen International Chamber Music Competition a Copenhague. Els seus membres han col·laborat amb prestigioses orquestres nacionals i estrangeres. Els membres del quintet són actualment part de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i de la Franz Schubert Filharmonia.

El programa del concert, titulat “THE JOY OF LIFE” (la joia de viure) és el següent: 

 • Franz Danzi. Quintet de vent op. 56 núm. 1 en Si B major (Allegretto – Andante con moto- Menuetto allegretto – Allegretto).
 • György Ligeti. Six Bagatelles (Allegro con spirito- Rubato lamentoso- Allegro grazioso – Presto ruvido- Adagio, mesto- Molto vivace, capriccioso).
 • Paquito D’RiveraAires tropicales- Alborada – Son- Habanera-skipped- Vals venezolano- Dizzyness- Contradanza- Afro.

El talent emergent Ot Ortega Travé, piano, oferirà un concert previ interpretant a Franz Listz: Années de pèlerinage, Première année (Suisse), S. 160: Núm.6, Vallée d’Obermann.

Angular Cambra festival de musica de cambra SENARTS WIN QUINTET

SenArts Wind Quintet

Una oportunitat pels amants i aficionats de la música clàssica i de cambra

L’Angular Cambra és una oportunitat per aprofundir en el món de la música de cambra, descobrir nous talents i deixar-se endur per la bellesa i l’emoció d’aquest gènere intemporal. Reserveu les vostres entrades avui mateix i prepareu-vos per a una experiència cambrística en un entorn màgic com el Claustre del Monestir de Sant Cugat.