Sant Jordi és una de les festes més emblemàtiques de Catalunya, que se celebra cada any el 23 d’abril. És una ocasió especial per homenatjar la cultura, la literatura i l’amor, i Sant Cugat no és una excepció. La ciutat s’omple de llibres, roses i activitats per a tothom, per celebrar aquesta diada tan especial.

El dia de les roses i els llibres s’apropa a la ciutat de Sant Cugat, si vols conèixer les diferents activitats programades per Sant Jordi aquest és el teu post.

Sant Jordi a Sant Cugat

Aquest any la programació per Sant Jordi s’allargarà dues setmanes per reactivar la cultura i el comerç local. La ciutat comptarà amb una àmplia programació d’activitats per a tots els públics, del 15 al 30 d’abril. Podràs participar en espectacles familiars, tallers per a joves, contacontes, recitals poètics, concerts, xerrades, exposicions, presentacions de llibres, taula d’escriptors i escriptores o mostres de cultura popular i tradicional.

Consulta tota la programació de Sant Jordi 2023 dia a dia

Diumenge 23 d’abril, Activitats per a la diada de Sant Jordi a Sant Cugat

A Sant Cugat, les parades de llibres i roses tornaran a ser protagonistes de la Diada, ocupant places i carrers durant tota la jornada. A més podràs gaudir de les següents activitats

Sant Jordi Infantil a la plaça d’en Coll

Si vols passar una diada de Sant Jordi en família, no et perdis Sant Jordi infantil, organitzat per Òmnium Sant Cugat amb la col·laboració de la Llibreria Pati de Llibres. Els més petits podran gaudir d’activitats divertides a la plaça d’en Coll:

  • 11:30 h “Hora del conte” amb Eva Tataret,
  • 12 h L’espectacle de titelles “Contes que sonen” de Toc de retruc,
  • 13 h Vermut musical amb el grup Octavians, que tocarà música tradicional infantil.

A més, la Llibreria Pati de Llibres tindrà una parada amb llibres infantils de diferents temàtiques, mentre que Òmnium Sant Cugat vendrà roses, llibres i marxandatge de l’entitat. No et quedis sense viure la màgia de Sant Jordi amb els més petits!

Actuacions de Sant Jordi a la plaça de l’U d’Octubre

A les 10.30 començaran les actuacions a la plaça de l’U d’Octubre, aquesta és la programació:
10:30 – 11:15 h Bastoners de Sant Cugat.
11:30 – 11:50 h Esbart Sant Cugat.
12 h Mostra de cançó improvisada a càrrec de Núria Casals, Ferriol Macip i Yago Calvet, acompanyats de l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.

Programa especial Sant Jordi de Ràdio Sant Cugat des de la plaça d’Octavià

Cugat Mèdia ens ofereix tres hores de ràdio en directe conduït per la Carme Reverte i transmès des de la plaça d’Octavià, d’11 a 14 h. Tindràs l’oportunitat de conèixer alguns dels autors locals que presentaran les seves novetats literàries, així com de gaudir de la música i de les connexions en viu des de diferents punts de la plaça per captar l’ambient de la diada. A més, també es realitzarà un programa especial de l’“Hora dels Joves”, amb la participació de Martí Civit, Genís Marcet, Joan Gimeno i Pedro Cerdán.

Recorda, bon Sant Jordi i Santa Creu, hi haurà vi pertot arreu!