Et proposem una proposta musical molt interessant per a realitzar durant aquests mesos a Sant Cugat del Vallès. T’agrada la música en espais culturals i històrics? Si la teva resposta és sí, aquest post és per a tu! Aquí trobaràs tota la informació sobre el Cicle musical Ressons, la clàssica al Monestir. La proposta musical cerca fer-nos còmplices de l’emoció d’unes ones musicals que s’esplaien en les formes romàniques, gòtiques i barroques de l’església del Monestir de Sant Cugat.

Aquest cicle musical es desenvoluparà del 3 de març (Sant Medir) al 4 de juny de 2021. El lloc escollit on es portaran a terme els concerts serà a l’església del Monestir.

Ressons, clàssica al Monestir

Presentem una acurada proposta musical còmplice de les formes romàniques, gòtiques i barroques de l’església del Monestir i dels seus ressons característics.

L’organització del festival recau a l’Ajuntament de Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere d’Octavià. Tota una experiència musical que s’emmarca dins la programació de Viu la Clàssica a Sant Cugat.

Cor Aglepta

El Cor Aglepta és un cor de veus blanques format íntegrament per 18 noies que provenen de l’educació en el cant coral i en la música. Està dirigit per Oriol Castanyer des dels seus inicis. El nom Aglepta prové originàriament de l’obra contemporània a cappella de l’autor suec Arne Mellnäs. Es tracta d’un encanteri, en el que es van entrellaçant les veus per crear una atmosfera de sons sorprenentment encisadora i captivadora.

Reserva aquí les teves entrades!

Dia: 4 de juny 2021

Hora: 21 h

Lloc: Església del Monestir

Preu: 10 euros

Cor Aglepta