Rutes a cavall

A la ciutat hi ha molta tradició hípica. Anima’t a fer una ruta pel Parc Natural o viu la teva primera experiència en el món del cavall.

hipica-can-caldes-sant-cugat-barcelona-

Hípica Can Caldés

Les àmplies instal·lacions de Can Caldés són en un lloc privilegiat, al peu de Collserola i a pocs minuts del centre de Sant Cugat. S’hi ofereixen diferents serveis i activitats vinculats al món de l’equitació: escola d’hípica (a partir dels 3 anys), competició de salt, doma, rutes a cavall pel Parc Natural, teràpies amb cavalls, coaching, celebracions i aniversaris, i restaurant casolà. Durant el cap de setmana també es realitzen passejades en poni entre les 10.30 i les 13.30 h.

INFORMACIÓ GENERAL

Avinguda de les Corts Catalanes, s/n
Tel.: +(34) 935 531 183
+(34) 618 815 800
info@cancaldes.com
cancaldes.com

UBICACIÓ

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Hípica Severino

Hípica Severino

Amb més de seixanta anys d’història, dona servei a totes aquelles persones que es volen iniciar en alguna disciplina eqüestre, perfeccionar-la o bé especialitzar-s’hi, en unes instal·lacions confortables. Es fan sortides en grup o personalitzades adaptades als nivells dels genets, des del nivell d’iniciació, d’una hora de durada, fins a l’avançat, de set hores. A més, organitza sessions de coaching amb cavalls sota el guiatge de personal titulat.

INFORMACIÓ GENERAL

Carrer del Príncep, s/n
Tel.: +(34) 600 638 896
info@hipicaseverino.com
hipicaseverino.com

UBICACIÓ

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Coneix altres hípiques a Sant Cugat