Hotel Holiday Inn Barcelona Sant Cugat****

L’hotel Holiday Inn Barcelona Sant Cugat és un modern hotel de 4 estrelles. Està situat al carrer Danubi, en el districte de Sant Cugat, en una zona tranquil·la, prop de diversos parcs, com el Torrent dels Alous, i alhora d’oci, ja que té al costat el centre comercial Sant Cugat.

És un hotel construït amb cura i atenció al detall, que fa sentir-se com a casa. Disposa d’unes habitacions còmodes, modernes i equipades amb tot el necessari per a una estada agradable. Totes les habitacions tenen aire condicionat i bany privat amb dutxa, així com wifi gratuït i TV de pantalla plana. També disposa de 6 salons totalment equipats per a qualsevol mena d’esdeveniment o reunió, així com un ampli gimnàs que poden utilitzar tots els hostes.

La recepció està oberta les 24 hores i s’ofereix pàrquing exterior gratuït. Cal destacar el deliciós esmorzar bufet que s’ofereix en el restaurant. Hi ha dues estacions de tren a 2-4 km, Rubí i FGC-Sant Cugat, per la qual cosa es pot arribar a Barcelona en transport públic en tan sols 30 minuts.

Hotel Holiday Inn ****

INFORMACIÓ GENERAL

Carrer del Danubi, 24
08174, Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
Tel. 936091800
info@hi-santcugat.com
Web de l’hotel

HABITACIONS 208
TWINS 60
SUPERIOR 10
DOBLES 136
SUITES 2
ADAPTADES 10
PLACES 416
PLACES RESTAURANT** 80
PÀRQUING 140

UBICACIÓ

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept