Aquest estiu torna la Festa Major de Sant Cugat! Del 27 al 30 de juny, gaudeix de quatre dies plens d’activitats i concerts.

Programa de la Festa Major de Sant Cugat 2024

T’oferim diferents maneres de conèixer tots els detalls del programa:

 • Consultar per dia. Troba les activitats agrupades per dates, per consultar l’agenda de la #FMSantCugat dia a dia.
 • Consultar per espais. Vegeu les activitats segons els espais de festa.
 • Des del mòbil. Amb l’App de la Festa Major podràs consultar el programa i t’avisarà quan comencin les activitats i quan hi hagi alguna modificació en el programa. Descarrega’t l’App FMSantCugat, està disponible per a dispositius iOS i Android.
 • Per als més clàssics. Descarrega el programa oficial de la Festa Major en PDF.
Correfoc de la Festa major Sant Cugat 2024

CORREFOC

L’Oficina de Turisme, punt d’informació de la Festa Major

A l’Oficina de Turisme de la plaça Octavià trobaràs programes de mà, també en braille. A més, podràs informar-te sobre com participar en els diferents concursos i sobre possibles modificacions del programa.

Horari d’atenció al públic:

 • Del 27 al 29 de juny de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h
 • El 30 de juny de 10 h a 14 h

Desplaça’t fàcilment durant la Festa Major!

Gaudeix de les nits de Festa Major i desplaça’t amb el bus gratuït nocturn des del centre als barris de Mira-sol, Can Mates, Volpelleres, La Floresta i Les Planes. Els horaris estaran adaptats a les activitats i concerts perquè no et perdis res. Viatja amb més seguretat i ajuda a reduir les emissions.

Bus Llançadora Park and Ride (Gratuït): Funcionarà en el seu horari habitual.

Ferrocarrils: Operaran tota la nit els dies 27, 28, 29 i 30 de juny, amb un tren cada hora en ambdós sentits de la línia S1. Consulta els horaris a fgc.cat.

Per una Festa Major lliure, segura i saludable

Volem una Festa Major on tothom se senti com a casa.

 • Si consumeixes alcohol o altres substàncies, recorda els teus límits.
 • No deixis sola una amistat que se senti malament, demana ajuda al Punt Groc.
 • Si veus o vius una situació de violència masclista o LGTBIfòbica, busca suport al Punt Lila o truca al 900 900 120.

On acudir:

Hi haurà un equip de professionals al Punt Lila i al Punt Groc al Parc de Can Vernet – Parc Jove, totes les nits i matinades del 27 al 29 de juny.

Una Festa Major més sostenible i accessible

PORTA EL GOT DE CASA!

Per no generar plàstic d’un sol ús, els espais de Festa Major amb barra de bar o espai gastronòmic disposaran de vaixella reutilitzable o compostable. Això sí, si portes el got de casa, t’estalviaràs la fiança inicial, la cua per retornar-lo i t’entrenaràs en un nou hàbit més sostenible!

EVITEM EL PLÀSTIC!

Totes les aigües que l’organització facilitarà als diferents agents de la Festa Major (grups de música, equips tècnics i de muntatge, entitats, etc.) aniran en ampolletes 100% reciclades i reciclables. A més, en diferents punts de la ciutat, SOREA instal·larà unes fonts d’aigua ben fresca que ens ajudaran a passar millor la calor! Porta la teva ampolla reutilitzable.

MÉS ACCESSIBLE

Amb la voluntat de fer una Festa accessible, l’organització té previst:

 • Interpretació en llengua de signes durant el Pregó.
 • Programes en braille, que es podran obtenir al Punt d’informació, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a través de la delegació de l’ONCE de Terrassa.
 • La reserva d’espai, als actes amb cadires, per a persones amb mobilitat reduïda
 • La reserva d’aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda, temporals i exclusius durant la setmana de la festa al c. Abat Armengol, abans d’arribar a l’av. de Francesc Macià.
 • Facilitar l’accés de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorn de l’espectre de l’autisme que tinguin dificultats per mantenir una cua. Podran accedir als espectacles sense esperar, amb invitació reservada prèviament.
 • La fira d’atraccions eliminarà els reclams acústics i visuals tradicionals, per millorar l’accessibilitat de tots els col·lectius amb necessitats especials. S’efectuarà cada dia de la Festa Major de 18 a 20 h.

La Festa Major és de tothom, cuidem-la! Bona Festa Major!