Aquest estiu no et pots perdre la primera edició del nou referent musical que amenitzarà les caloroses nits a Sant Cugat, el festival de música clàssica Angular. És un festival internacional que neix mirant el futur; aquesta primera edició serà la “pedra angular” d’un festival que té la intenció de créixer amb una programació musical de referència.

Nou festival d’estiu, ‘Angular, Festival Clàssica Sant Cugat’

Angular, Festival Clàssica Sant Cugat, com es diu oficialment, acollirà un total de cinc concerts del 8 al 15 de juliol amb una programació d’orquestres, formacions i cantants tant nacionals com internacionals. Els privilegiats escenaris on es realitzarà el festival, la magnífica llotgeta del Monestir i el seu majestuós claustre, contribuiran a crear una atmosfera màgica i diferent d’altres festivals.

L’Ajuntament de Sant Cugat i la flautista santcugatenca de trajectòria internacional Patrícia de No, com a directora artística, han organitzat i produït aquest festival amb voluntat de futur, posant sobre l’escenari formacions musicals de gran qualitat.

Les entrades es poden compra aquí i tenen un preu de 15 €. També es podran adquirir 1 h 30 min abans de cada concert a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat, ubicada a la Pl. d’Octavià.

Divendres, 8 de juliol – 22 h – Llotgeta del Monestir

Concert inaugural a càrrec de la Slava Ukraini Chamber Orchestra, formada per músics ucraïnesos actualment refugiats.  Oferiran un programa amb “Les quatre estacions” de Vivaldi i “Las cuatro estaciones porteñas” de Piazzolla.

Ala Voronkova - Slava Ukraini Chamber Orchestra

Dissabte, 9 de juliol – 22 h – Llotgeta del Monestir

Concert d’un dels quartets de corda amb més trajectòria d’Europa, el Zagreb String Quartet. El quartet croat tocarà quartets de Turina, Haydn i Dvorak.

Zagreb String Quartet

Diumenge, 10 de juliol – 22 h – Claustre del Monestir

El primer cap de setmana del festival Angular finalitzarà amb el duet de Laia Puig, al violoncel, i Alba Ventura, al piano, interpretant sonates de Beethoven, Xostakóvik i Mompou.

Laia Puig, violoncel·lista, i Alba Ventura, pianista

Dijous, 14 de juliol – 22 h – Llotgeta del Monestir

Concert de presentació oficial i estrena de l’Orquestra del Festival Angular amb el concert ‘Mozart sota les estrelles’, dedicat íntegrament al compositor austríac. La soprano Júlia Farrés-Llongueras i el baríton Elías Arranz interpretaran obres com “Don Giovanni” i “La flauta màgica”.

Elías Arranz i Júlia Farrés-Llongueras

Divendres, 15 de juliol – 22 h – Llotgeta del Monestir

La clausura d’Angular, Festival Clàssica Sant Cugat, anirà a càrrec d’Apròpera, que oferirà una versió abreujada i semi escenificada de l’òpera “Anna Bolena” de Donizetti. Es podran gaudir dels millors fragments a través de sis solistes, un pianista i un presentador, que desgranarà tota l’acció d’aquest gran drama operístic.

No t’ho pots perdre! Compra les teves entrades en aquest enllaç