Quin és el millor mitjà de transport? Quan es llança aquesta pregunta als viatgers, acostuma a haver-hi consens en la resposta: el tren. Segur, silenciós i amb grans finestrals que ens permeten veure com canvia el paisatge davant dels ulls. Doncs bé, existeix la possibilitat de descobrir Sant Cugat del Vallès de diferents maneres però arribant sempre pujat a un vagó, una perfecta escapada des de Barcelona. Les propostes són variades i per a tots els gustos, però amb un denominador comú: tren i Sant Cugat. Aquí teniu la nostra proposta de 5 escapades a Sant Cugat amb tren.

1. Monestir de Sant Cugat

La joia de la Corona de Sant Cugat és el Reial Monestir, un recinte mil·lenari amb origen al segle IX que, al llarg de la història, ha incorporat tots els estils arquitectònics: el romànic, el gòtic i el barroc. Destaca el seu impressionant claustre, format per 144 capitells únics. Si vols descobrir aquest conjunt arquitectònic, aquesta és la teva opción. L’escapada inclou el bitllet combinat dels trajectes d’anada i tornada fins a Sant Cugat del Vallès des de qualsevol estació de la línia Barcelona-Vallès de FGC i una visita amb audioguia al recinte del Monestir.

2. Combinat Monestir – Mercantic Sant Cugat

Als amants de l’art i les antiguitats els encantarà aquesta altra combinació. És una proposta per conèixer de manera pausada els principals reclams turístics de la ciutat: el Monestir de Sant Cugat i el mercat vintage Mercantic. El combinat inclou els trajectes d’anada i tornada en tren fins a Sant Cugat des de qualsevol estació de la línia Barcelona-Vallès de FGC, una visita amb audioguia del Monestir i un obsequi a Mercantic.

Mercantic

3. Combinat Monestir – Mercantic – eBike Sant Cugat

Els que prefereixin combinar cultura amb una mica d’esport poden decantar-se per aquest altre combinat, que inclou els trajectes d’anada i tornada en tren fins a Sant Cugat des de qualsevol estació de la línia Barcelona-Vallès de FGC, el lloguer d’una bicicleta elèctrica equipada amb GPS, una visita amb audioguia al Monestir de Sant Cugat i un obsequi del mercat vintage de Mercantic.

4. Combinat Museo Marilyn Monroe i Monestir de Sant Cugat

Aprendre sobre l’austera vida que portaven els monjos que habitaven el Monestir de Sant Cugat i alhora descobrir curiositats i secrets d’una de les dives més grans que ha donat Hollywood és possible gràcies a aquesta altra proposta. Aquesta opció inclou el bitllet combinat d’anada i tornada en tren fins a Sant Cugat des de qualsevol estació de la línia Barcelona-Vallès de FGC, una entrada al Museu Marilyn Monroe i una audioguia i entrada al recinte del Monestir de Sant Cugat.

Collserola

5. Combinat Monestir – Collserola – eBike Sant Cugat

Finalment, la millor manera de gaudir de la cultura i la natura de Sant Cugat del Vallès és escollir aquest altre paquet, que inclou el bitllet amb els trajectes d’anada i tornada en tren fins a Sant Cugat des de qualsevol estació de la línia Barcelona-Vallès de FGC, una visita amb audioguia al Monestir de Sant Cugat i el lloguer d’una bicicleta elèctrica equipada amb GPS i amb una ruta programada pel Parc Natural de Collserola.

On es compren els bitllets combinats?

Aquests bitllets combinats només es poden adquirir físicament en alguna de les màquines dispensadores de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. No es venen en línia.