Fent camí. Propostes de senderisme i cicloturisme

Si hi ha un color que predomina a la ciutat, aquest és el verd. Si vens a visitar-nos, sabràs el perquè. No t’oblidis de portar les sabatilles, perquè segur que tindràs ganes de sortir a córrer o agafar una bicicleta i començar a fer quilòmetres. Respira, respira, el teu cos s’omplirà de bona energia. T’hem preparat la nostra selecció de camins perquè et posis en forma fent senderisme o cicloturisme, són sempre una bona alternativa.

Senderisme i cicloturisme a Collserola

Senderisme

Tens molts camins per recórrer, tot depèn de si vols fer una passejada o una excursió de més llarga durada. Aquí pots trobar tota la informació sintetitzada de les propostes que tenim en l’actualitat. Pots escollir des de descarregar-te una app o un mapa amb itineraris de curta durada, fins a baixar-te els tracks de senders de més llarga durada.

  • Descarregat al mòbil l’app de Natura Local. Ofereix quatre itineraris autoguiats d’una durada d’entre una i dues hores.
  • Rutes per Collserola. Pots gaudir d’un total de deu itineraris a peu per descobrir fonts, valls, camins i belles masies. Visita pàgina del Parc Natural de Collserola allà trobaràs diferents propostes en pdf per descarregar-te.
  • Camí dels Monjos, PR C-38, sender de petit recorregut. És un trajecte històric de 25 km  que uneix els municipis de Sant Llorenç, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze i Sant Cugat. Més informació
  • Camí de Sant Jaume.  Aquesta ruta internacional històrica va de Barcelona al Monestir de Montserrat i passa per Sant Cugat. Aquest primer tram són 10,7 km. Més informació
  • De Sant Cugat a Barcelona El PR C-38 és un sender  que va des de Sant Cugat fins a Vista Rica (Horta-Guinardó, Barcelona), amb una distància de 14,72 km. . Més informació

Per saber més coses de cada una de les propostes, consulta l’apartat Rutes i visites.

INFORMACIÓ GENERAL

Oficina de Turisme
Plaça d’Octavià, 10
Tel.: +(34) 936 759 952
turisme@santcugat.cat

Cicloturisme en Sant Cugat del Vallès

Cicloturisme

Si el que t’agrada és la bicicleta, disposes diferents pistes, respecte sempre els 3 m d’amplada. Pots venir o tornar en bicicleta  en tren, bé a Rodalies-Renfe o d’FGC. Les indicacions per seguir els itineraris corresponen a la senyalització de pistes del parc, que són als senyals verticals de cada encreuament. També t’hem preparat dues propostes:

  • De Sant Cugat a Sant Cugat per Can Borrell, per anar amb els nens en bicicleta són 6 km Descarrega PDF 
  • Sant Cugat-Baixador de Vallvidrera, són 10,4 km i també és fàcil, Descarrega PDF

INFORMACIÓ GENERAL

Oficina de Turisme
Plaça d’Octavià, 10
Tel.: +(34) 936 759 952
turisme@santcugat.cat