Mercantic

Mercantic

Descobreix un lloc molt especial i únic, una vila vintage on podràs comprar antiguitats, objectes curiosos i de col·leccionista, gaudir de la seva oferta gastronòmica, de les exposicions i de l’animació dels caps de setmana.

Cada diumenges es realitza el Mercat de Brocanters  amb objectes de tota mena que et transportaran a dècades passades. També hi trobaràs actuacions musicals i una bona oferta gastronòmica.

El primer diumenge de mes se celebra La Descarregada, un animat mercat de carrer amb unes 150 parades que ofereixen llibres, discos, roba de segona mà i curiositats vintage. Els altres diumenges de mes trobaràs el sunday market, tota una experiència.

Si ens visites els diumenges, recorda que cal pagar 2 € si vens d’11 a 14 h. Si vens abans o després, l’entrada és gratuïta! Els nens fins als 12 anys no paguen. Persones amb diversitat funcional més acompanyant tampoc paguen.
I la resta de dies, de dimarts a dissabte, és gratuït.

ON APARCAR A MERCANTIC?
Hi ha una zona d’aparcament a prop de Mercantic. Disposeu d’un pàrquing al costat, al carrer Antoni Bell, amb 2 hores gratuïtes dissabte i diumenge gratuït de 9:30h a 17:30h.

UBICACIÓ

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Avinguda de Rius i Taulet, 120

HORARI

Nau Central
De dimarts a divendres de 10 h 19 h
Dissabte i diumenge de 10 h a 15 h.

Casetes exteriors
Dissabtes i diumenges de 10 h a 15 h.